Rygga Vingård

Våra erbjudanden


PROVSMAKNING & EVENT

Vingårdstur med provsmakning


250 SEK/person

Endast förbokade besök med grupper om minst 5 personer. Vi tar er genom vingården och berättar om brukandet av vinrankor, processandet av vin och avslutar med att provsmaka ett vin från gården. Turen tar ca 45 min - 1 h och provsmakningen hålls utomhus eller i ladan beroende på väder och önskemål.


Bokningar tas emot måndag - söndag, 10.00 - 17.00


Vingårdstur utan provsmakning


150 SEK/person

Endast förbokade besök med grupper om minst 5 personer. Vi tar er genom vingården och berättar om brukandet av vinrankor, processandet av vin. Turen tar ca 45 min.


Bokningar tas emot måndag - söndag, 10.00 - 17.00


Vingårdsbröllop


Offert lämnas vid förfrågan

Stick ut lite med ett unikt företagsevent för din organisation eller kunder. Vi jobbar med en professionell eventfirma som hjälper er att sy ihop ett program som kretsar kring vingården eller där vinprovningen ingår som ett delmoment i ett större sammanhang.


Tider överenskommes vid förfrågan.


Den kanske viktigaste dagen för många passar väldigt bra i en vingårdsmiljö för att komma långt bort ifrån vardagen och för att ytterligare romantisera denna speciella dag. Vi har möjlighet att duka upp långbord i vingården. Skulle det regna så passar ladan bra som ligger i anslutning till vingården. Vi jobbar med en professionell eventfirma som hjälper er att sy ihop ett program som kretsar kring vingården.


Tider överenskommes vid förfrågan


Företagsevent


Offert lämnas vid förfrågan

Skörd med pressning av vindruvor


150 SEK/person

Var med när vi skördar årets vindruvor och pressar till must. Eventet är svårplanerat då det beror på druvornas mognadsgrad. Framförhållningen kan vara allt ifrån 1 vecka till några dagar. Kontakta Rygga vingård för deltagande i detta specialevent.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna